
Patrycja Niedźwiecka dyrektorem hotelu B&B Lublin Centrum
16 maja br. sieć B&B Hotels otworzyła swój dziewiąty obiekt w Polsce. Na czele hotelu B&B Lublin Centrum stanęła Patrycja Niedźwiecka, od wielu lat związana z B&B Hotels Polska.
16 maja br. sieć B&B Hotels otworzyła swój dziewiąty obiekt w Polsce. Na czele hotelu B&B Lublin Centrum stanęła Patrycja Niedźwiecka, od wielu lat związana z B&B Hotels Polska.
Michał Maziarczyk objął stanowisko business development managera i key account managera w TBO.com. Reprezentuje na rynku polskim TBO Holidays – globalną platformę rezerwacyjną B2B oferującą ponad milion obiektów na całym świecie.
Kolejny awans w grupie Hotele Warszawskie Syrena – Daniel Salamon, dotychczasowy zastępca dyrektora hotelu Metropol, został promowany na dyrektora i poprowadzi trzygwiazdkowy obiekt w centrum Warszawy.
Rada Nadzorcza spółki Polskiego Holdingu Hotelowego (PHH) wybrała Gheorghe Mariana Cristescu na prezesa na kolejną, trzyletnią kadencję. Cristescu pełni nieprzerwanie tę funkcję od 2016 r. i dalej będzie kontynuował rozwój całej grupy PHH.
Maciej Makowski awansował na pozycję managing partnera, Aneta Głowala na head of digital marketing, a stanowisko digital account team leada objął Maciej Sitek. Wzmocnienie zespołu wspiera zmianę struktury Kerris w ramach strategii „Performance meets creativity”.
Laurent Turpault dołączył do AccorInvest i piastuje obecnie stanowisko VP communication and public affairs. To nowa funkcja, będąca częścią strategii transformacji grupy.
Agnieszka Kalinowska jako senior manager media relations & PR Poland & Eastern Europe rozwija strategię PR Accor w Polsce i 15 krajach Europy Wschodniej.
Tomasz Kobierski, prezes zarządu Grupy MTP oraz prezes Rady Polskiej Izby Przemysłu Targowego (PIPT) został wybrany prezesem CENTREX – Międzynarodowego Związku Statystyk Targowych.
Do zespołu Vienna House dołączył Kamil Kubiak, który objął stanowisko szefa kuchni w hotelu Vienna House Andel’s Lodz. Kubiak specjalizuje się w kuchni fusion i molekularnej. Jest też trenerem kulinarnym.