
Nowy F&B manager w Hilton Garden Inn Kraków Airport
Nowym kierownikiem działu gastronomii w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport został Michał Karczewski. Zastąpił na tym stanowisku Piotra Kocimskiego.
Nowym kierownikiem działu gastronomii w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport został Michał Karczewski. Zastąpił na tym stanowisku Piotra Kocimskiego.
Rafał Rosiejak stanął na czele nowo utworzonego Działu Doradztwa i Rozwoju Projektów Hotelowych w Colliers International, obejmując z początkiem marca stanowisko jego dyrektora.
Od 1 marca stanowisko szefa kuchni w restauracji Belvedere piastuje Sebastian Olma. Zastąpił na tym stanowisku Adama Komara, który po ośmiu latach postanowił szukać nowych wyzwań na rynku gastronomii.
Fadlallah Zayat stanął na czele hotelu Sheraton Warsaw. Wcześniej zarządzał JW Marriott Grand Hotel w Bukareszcie.
Do zespołu Arche Hotele dołączyła Magdalena Żelach, obejmując stanowisko dyrektora sprzedaży i marketingu w warszawskim biurze spółki.
Z początkiem stycznia 2018 r. Adriana Szczeniowska objęła stanowisko dyrektor zarządzającej Rent Design.
Rada Nadzorcza Międzynarodowych Targów Poznańskich podjęła uchwałę o powierzeniu Elżbiecie Roeske funkcji wiceprezesa zarządu firmy na okres do zakończenia bieżącej kadencji w 2019 roku.
Do zespołu Travel Consulting dołączył Michał Supieta. Jako incentive manager odpowiada za rozwój działu wyjazdów firmowych w firmie.
Karolina Ostrowska objęła stanowisko client service directora w agencji ROOTS. Zarządza działem obsługi klienta sprawując bezpośredni nadzór nad jego prawidłowym funkcjonowaniem.