Rafał Rosiejak w Colliers International

przez Think MICE

Rafał Rosiejak stanął na czele nowo utworzonego Działu Doradztwa i Rozwoju Projektów Hotelowych w Colliers International, obejmując z początkiem marca stanowisko jego dyrektora.

Nowy szef kuchni w restauracji Belvedere

przez Think MICE

Od 1 marca stanowisko szefa kuchni w restauracji Belvedere piastuje Sebastian Olma. Zastąpił na tym stanowisku Adama Komara, który po ośmiu latach postanowił szukać nowych wyzwań na rynku gastronomii.

Nowy dyrektor Sheraton Warsaw 

przez Think MICE

Fadlallah Zayat stanął na czele hotelu Sheraton Warsaw. Wcześniej zarządzał JW Marriott Grand Hotel w Bukareszcie. 

Magdalena Żelech w Arche Hotele

przez Think MICE

Do zespołu Arche Hotele dołączyła Magdalena Żelach, obejmując stanowisko dyrektora sprzedaży i marketingu w warszawskim biurze spółki.

Nowa wiceprezes zarządu MTP

przez Think MICE

Rada Nadzorcza Międzynarodowych Targów Poznańskich podjęła uchwałę o powierzeniu Elżbiecie Roeske funkcji wiceprezesa zarządu firmy na okres do zakończenia bieżącej kadencji w 2019 roku.