
Klaudia Urban w Exprofesso
Klaudia Urban została nowym kierownikiem projektów w firmie Exprofesso.
Klaudia Urban została nowym kierownikiem projektów w firmie Exprofesso.
Fadlallah Zayat stanął na czele hotelu Sheraton Warsaw. Wcześniej zarządzał JW Marriott Grand Hotel w Bukareszcie.
Do zespołu Arche Hotele dołączyła Magdalena Żelach, obejmując stanowisko dyrektora sprzedaży i marketingu w warszawskim biurze spółki.
Dawid Grucel został nowym szefem kuchni restauracji L'atmosphere, mieszczącej się w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport.
Rada Nadzorcza Międzynarodowych Targów Poznańskich podjęła uchwałę o powierzeniu Elżbiecie Roeske funkcji wiceprezesa zarządu firmy na okres do zakończenia bieżącej kadencji w 2019 roku.
Do zespołu Travel Consulting dołączył Michał Supieta. Jako incentive manager odpowiada za rozwój działu wyjazdów firmowych w firmie.
Nowym kierownikiem działu gastronomii w hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport został Michał Karczewski. Zastąpił na tym stanowisku Piotra Kocimskiego.
Rafał Rosiejak stanął na czele nowo utworzonego Działu Doradztwa i Rozwoju Projektów Hotelowych w Colliers International, obejmując z początkiem marca stanowisko jego dyrektora.
Od 1 marca stanowisko szefa kuchni w restauracji Belvedere piastuje Sebastian Olma. Zastąpił na tym stanowisku Adama Komara, który po ośmiu latach postanowił szukać nowych wyzwań na rynku gastronomii.