Nowy wiceprezes Radisson Hotel Group na Polskę
Od połowy października br. Maciej Miazek przejął odpowiedzialność za hotele Grupy Radisson w Polsce. Obecnie odpowiada także za rynek rosyjski.
Od połowy października br. Maciej Miazek przejął odpowiedzialność za hotele Grupy Radisson w Polsce. Obecnie odpowiada także za rynek rosyjski.
Marzena Hajn objęła stanowisko szefa kuchni Batida Catering. Hajn od 23 lat związana jest z cateringiem i gastronomią.
Dorota Nidzgorska-Mazonik objęła funkcję dyrektor generalnej w czterogwiazdkowym Hotelu Arłamów. Jest odpowiedzialna za zarządzanie zespołem, jak również koordynowanie i nadzorowanie prac związanych z funkcjonowaniem hotelu oraz realizację jego celów biznesowych.
1 grudnia do zespołu Netto Polska dołączył Filip Fiedorow, obejmując nowe stanowisko chief marketing officera. Będzie odpowiadał za wdrażanie długofalowej strategii marki, rozwój i poszerzenie kompetencji zespołu, a także utrzymanie synergii pomiędzy działaniami biznesowymi i komunikacją marketingową.
Agata Krzykowska została nową dyrektor generalną firmy Batida. Odpowiada za całość procesów w spółce – zarówno w cateringu, sprzedaży online przez e-sklep oraz w sieci butików.
Do zespołu El Padre na stanowisko creative dołączył Mike Kilinski. Jest odpowiedzialny za tworzenie koncepcji kreatywnych i oprawy eventów, działań promocyjnych i ambientowych, budowanie i tworzenie relacji z klientami oraz dostawcami.
Renata Razmuk, dotychczasowy partner biznesowy i business development director Pracowni Kreativa, rozwiązała współpracę z firmą należącą do Pawła Stępnia.
W połowie września Bogusław Bokłak dołączył do zespołu NU Horizons. W ramach nowego projektu jest odpowiedzialny za przygotowywanie wyjazdów szytych na miarę dla klientów indywidualnych oraz dla grup.
Sebastiana Olma objął stanowisko executive head chefa (szefa kuchni) w Hotelu Pałac Mała Wieś. Odpowiada za rozwój restauracji „Stara Wozownia”, obiektów bankietowo-konferencyjnych „Nowa Oranżeria” oraz „Szklarnia”, a także cukierni „Herbaciarnia Pałacowa” i sekcji cateringowej.