
Joanna Guzik dołącza do Live Age
Joanna Guzik, jako event manager, dołączyła do zespołu produkcji agencji Live Age. Odpowiada w niej za realizację projektów eventowych online, offline i hybrydowych, a także wspiera działania ofertowe.
Joanna Guzik, jako event manager, dołączyła do zespołu produkcji agencji Live Age. Odpowiada w niej za realizację projektów eventowych online, offline i hybrydowych, a także wspiera działania ofertowe.
Stanowisko szefa kuchni hotelu Radisson Blu w Krakowie objął Roman Pawlik. Funkcję tę łączy razem z dotychczasową pozycją szefa kuchni hotelu Park Inn by Radisson, także w Krakowie.
Krzysztof Celuch (Celuch Consulting, Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula, Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu, FH Salzburg, MPI Foundation) został członkiem Rady Ekspertów ds. Turystyki, utworzonej przez Ministerstwo Rozwoju, Pracy i Technologii (MRPiT).
Karina Durasiewicz awansowała na stanowisko senior account executive w dziale komunikacji brandowej agencji Walk PR.
22 lipca br. stanowisko wiceprezesa Polskiej Organizacji Turystycznej (POT) objął Marcin Różycki.
Z początkiem lipca br. Kamil Markiewicz dołączył do El Padre, obejmując stanowisko business development directora. Odpowiada za stworzenie i rozwój działu realizującego projekty business to consumer, w tym programy promocji sprzedaży (channel marketing), roadshows czy ekspozycje targowe.
Aidan Dempsey został nowym dyrektorem generalnym hotelu Bristol (Luxury Collection Hotel, Warsaw).
Małgorzata Downar – po Zuzannie Oettingen – objęła stanowisko project managera Międzynarodowych Targów Książki w Krakowie®.
Anna Chwałko, dyrektor generalna hotelu Best Western Mariacki oraz Browaru Mariacki w Katowicach została pod koniec czerwca powołana na stanowisko dyrektor regionalnej Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego (IGHP) w województwie śląskim.