Fot. Materiały prasowe

Nowe osoby w Wersal Catering

przez Think MICE

Monika Cieśluk oraz Paulina Królikowska dołączyły do zespołu Wersal Catering.

Monika Cieśluk od 14 lat związana jest z branżą eventową. Swoje pierwsze doświadczenia zdobywała pracując w międzynarodowej sieci hotelowej Starwood – zaczynając w dziale rezerwacji pokoi w hotelu Sheraton, by po dwóch latach przenieść się do działu eventów. W kolejnych latach związana była z firmami Belvedere Catering by Design oraz Deli Catering. Prywatnie miłośniczka dobrego smaku, lubująca się w kuchni śródziemnomorskiej i tajskiej. Uwielbia podróżować.

Paulina Królikowska w branży pracuje od 2004 r. Poprzednio była związana z Belvedere Catering by Design, gdzie piastowała stanowisko specjalisty ds. sprzedaży. Swoje doświadczenie z HORECA rozpoczęła podczas pracy dla hiszpańskiej sieci hoteli Barcelo Group. Później karierę zawodową kontynuowała w hotelach: Dom Zdrojowy, Czarny Potok, Binkowski Resort czy Warsaw Plaza Hotel. Z każdego z tych obiektów wyniosła bagaż doświadczeń i rozeznanie na rynku MICE w Polsce. Interesuje się tańcem towarzyskim, metodami relaksacji. Uwielbia gotować, zwłaszcza dla swoich bliskich. Miłośniczka dobrego wina.

Źródło: materiały prasowe, oprac. MK