Fot. Materiały prasowe

Otwarcie letniego tarasu Sofitel Warsaw Victoria

przez Think MICE

3 czerwca odbyło się oficjalne otwarcie tarasu przylegającego do restauracji La Brasserie Moderne w hotelu Sofitel Warsaw Victoria. Imprezie towarzyszyła m.in. degustacja specjalnego menu szparagowego.

Cocktail party towarzyszyła muzyka na żywo w wykonaniu DJ-a oraz inne artystyczne atrakcje. Nie zabrakło również Flair, czyli profesjonalnego pokazu barmańskich umiejętności, które zaprezentował Kacper Smarz. Spotkanie miało charakter networkingowy, integracyjny i w całości opierało się na wspólnym świętowaniu możliwości korzystania z ogródka letniego. 

Na gości czekały pozycje z nowego menu, które pojawiło się w restauracji La Brasserie Moderne. Jest to miejsce będące „współczesną interpretacją klasycznej francuskiej brasserie”.

Kompozycje na słodko i słono, w odsłonie mięsnej, jak i wegetariańskiej stworzył Executive Chef restauracji – Paweł Kałuski. Główną rolę odgrywały szparagi, ryby i dodatki. Dania w degustacyjnych porcjach udekorowano kwiatami.

AK