Fot. Materiały prasowe

Sezon letni w Villi Foksal oficjalnie otwarty

przez Think MICE

Piątego czerwca restauracja Villa Foksal oficjalnie otworzyła sezon letni w ogrodzie i oranżerii. W trakcie spotkania zostały zaprezentowane szparagi w kilku odsłonach, a Szef Kuchni Marcin Wojtczak opowiedział, jak je przygotować, aby stały się atrakcją kulinarną każdego przyjęcia. 

Oprawę multimedialną wydarzenia zapewniła firma TSE, która w tym dniu pokazała nowość: Pro Video Sicks (PVS), idealnie wpasowujący się w zielony klimat restauracji. Aranżację meblową przygotowała firma rentabar.pl, zaś atmosferę wieczoru wykreował fotograf Krzysztof Zaleski, który stworzył mobilne foto studio w ogrodzie. Pozostałymi partnerami wieczoru byli: Le Barbatelle, Centrum Wina, Banquet Partner oraz lody tajskie Chop Chop.

Źródło: materiały prasowe