Fot. Materiały prasowe

Nowy dyrektor MCC Mazurkas i Mazurkas Catering 360°

przez Think MICE

Z dniem 2 maja br. Marek Przeorski objął stanowisko dyrektora generalnego MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** oraz Mazurkas Catering 360°.

Przeorski z hotelarstwem związany od 38 lat. Doświadczenie zdobywał zarówno na polskim rynku hotelarskim, jak i za granicą, m.in. we Francji, Szwajcarii i Tajlandii. Jako dyrektor generalny odpowiadał m. in. za otwarcie hoteli Holiday Inn Wrocław, Senator Hotel Spa & Resort Kołobrzeg oraz Sofitel Phokeethra Krabi (Tajlandia), zarządzał również hotelami Zenith Sukhumvit Hotel Bangkok, Sofitel Old Town Wrocław, Sofitel Grand Sopot, Novotel Poznań Centrum, Novotel Warszawa Airport oraz Mercure Gdynia Centrum. Ostatnio odpowiadał za rozwój działalności hotelarskiej w ramach Apricot Capital Group, nadzorując m. in. projekty rozwoju hoteli na terenie Pols.

Jako dyrektor generalny MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** oraz Mazurkas Catering 360° Marek Przeorski odpowiadał będzie m. in. za tworzenie i realizację strategii rozwoju przedsiębiorstwa zarówno w zakresie działalności hotelowo-konferencyjnej jak i cateringowej, kreowanie polityki sprzedażowej Grupy Mazurkas oraz ekspansję Mazurkas Catering 360° na nowe rynki.

MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel**** to czterogwiazdkowy obiekt konferencyjno-hotelowy oferujący zintegrowane usługi klientom indywidualnym, grupom turystycznym oraz grupom biznesowym. Specjalizuje się w kompleksowej organizacji konferencji, kongresów, eventów, bankietów, targów oraz imprez okolicznościowych.

Mazurkas Catering 360° działa na rynku od 2001 r. Firma ma na swoim koncie obsługę spektakularnych wydarzeń na terenie całego kraju, rozpoczynając od kameralnych spotkań, a kończąc na realizacjach dla kilku tysięcy osób, również na szczeblu dyplomatycznym. 

Źródło: materiały prasowe, oprac. kos